Home

U bent hier: Home > Lessen > Zomerprogramma > Mini-Intensives

Mini-Intensives voor 2/3

Semi-privélessen voor maximum 3 danseressen

Een mini-intensive voor 2 tot maximum 3 deelnemers en voor alle niveau's!

Al lange tijd speel ik met het idee om mini-intensives te organiseren op regelmatige basis.
Het voordeel van deze intensives is dat je, net zoals bij privélessen, je helemaal kan verdiepen in 1 specifiek onderwerp. Bovendien wordt de inhoud van deze lessen aangepast aan jouw niveau en danservaring.

Doordat er maximum 3 deelnemers zijn voor elke intensive, heb ik ook de gelegenheid om echt op maat te werken en veel persoonlijke feedback te geven. Iets wat tijdens de wekelijkse lessen en standaard workshops vaak niet of slechts beperkt mogelijk is.

Wanneer is zo'n intensive iets voor jou?

 • Je wilt graag eens les bij me volgen, maar de afstand is te groot voor een les van 1 uurtje.
  Deze intensives hebben een duurtijd van 2,5u. Ook als je wat verder weg woont, is het dus de moeite waard om naar Limburg af te zakken.
   
 • Je hebt een druk programma en weekavonden lukken heel moeilijk
  Ik heb er bewust voor gekozen om de intensives op een vrijdagnamiddag te laten doorgaan. Zo kan jij, vlak voordat het weekend start, even investeren in jezelf en je eigen danstraining, zonder dat je daarvoor speciale regelingen moet treffen voor de kinderen of je gezin moet achterlaten (want die zitten op school/werk :-))
   
 • Je wilt graag een privéles volgen, maar je hebt de stap nog niet durven zetten of je hebt gewoon geen idee waar je eigenlijk aan wilt werken
  Geen zorgen! Ik heb alvast het onderwerp voor je geselecteerd. Omdat je deze intensives samen met nog 1 à 2 andere deelnemers volgt, is de drempel bovendien minder groot. Je kan zelf ook aangeven of je graag veel/weinig feedback krijgt. Daardoor kan je het vergelijken met een workshop, alleen zijn er veel minder deelnemers en volgen we jouw tempo!

Deze 2 zomer intensives zijn een try-out. Bij voldoende interesse, worden ze op regelmatige basis georganiseerd!

Elke intensive start met een half uurtje opwarming en algemene buikdanstechniek, daarna duiken we in 1 onderwerp:

Vrijdag 27/07: Veil Toolbox: open level sluierwerk, voor danseressen die hun sluiertechnieken willen verbeteren of opfrissen. We gaan in op de verschillende fases die kunnen voorkomen in een sluierdans, gaande van begin en einde van een dans, inpaktechnieken, draaitechnieken, "catching air" en "error recovery". Je kan de bewegingen apart oefenen om je sluiertechnieken te verbeteren of mix en match om je eigen choreo te creëren!

 

Vrijdag 31/08: Fan Veil Fun. Weinig tot geen ervaring met Fan veils? Je wilt graag de technieken opfrissen? In deze intensive bekijken we technieken voor enkele en dubbele fan veils. We leren mooie poses en lijnen, spins & turns, flutters, floofs en kleine combinaties!

VOLZET


 

Op vrijdag 12 oktober staat de volgende intensive gepland! Het onderwerp: legwork & balance in Bellydance. Inschrijven kan nu al via mail en binnenkort ook op de website.

Elke intensive gaat door van 13:00 tot 15:30 (2,5u, indien nodig houden we een kleine pauze tussendoor) en dit in de kleine dansstudio bij Luna thuis. Na inschrijven ontvang je van mij het precieze adres.

Kostprijs per intensive: 65€
Minimum 2, maximum 3 deelnemers voor elke intensive!

Heb je interesse, maar past de datum of het tijdstip niet? Liever een ander topic? Neem gerust contact met me op en we bespreken de mogelijkheden :-)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en andere buikdansnieuwtjes:

Connect:

facebook  twitter  youtube

Luna is partner van Bongo Superwoman en Bongo Supermama

Cadeaubon Bongo

Het programma 2018-2019 staat online: