Home

U bent hier: Home > Lessen > Introductieworkshops

Introductieworkshops en instapcursussen Buikdansen

Leer de basis van het buikdansen!

Doorheen het schooljaar organiseer ik verschillende introductieworkshops en instapcursussen.
Wat is het verschil tussen deze twee?

Zowel de introductieworkshops als de instapcursussen zijn bedoeld voor dames die geen enkele buikdanservaring hebben (of graag de absolute basis willen opfrissen).

De introductieworkshops zijn vooral bedoeld om je te laten kennismaken met het buikdansen, zonder enige verplichting achteraf. Mocht je daarna de smaak te pakken hebben, kan je natuurlijk wel altijd instappen in 1 van de bestaande lesgroepen.

Tijdens deze workshops van 1 uur maak je kennis met enkele typische bewegingen in het buikdansen. Na een opwarming leren we slangenarmen, shimmies, hipdrops, heupcirkels, etc... Bovendien leren we enkele leuke combinaties en gieten we alles op het einde van de workshop samen in een eenvoudig, maar superleuk dansje!

De instapcursussen daarentegen zijn speciaal ontworpen voor dames die graag willen instappen in 1 van de bestaande lesgroepen. Al heb je natuurlijk geen enkele verplichting :-)

In de instapcursussen leren we geen choreo, maar focussen we ons hoofdzakelijk op de basistechnieken en houding. Bovendien leren we enkele leuke combinaties. Deze mini-cursussen bestaan uit 2 lessen van 1 uur.

Data

Voorlopig staan er geen nieuwe workshops of instapcursussen gepland. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe lessen!

Aangezien de workshops en instapcursussen enkel kunnen doorgaan vanaf 8 inschrijvingen, is vooraf inschrijven EN betalen noodzakelijk.

Kostprijs
Introductieworkshops: 10€
Instapcursussen: 16€

Je hebt geen enkele voorkennis nodig om aan deze workshops of cursussen mee te doen.
Heb je hierna de smaak te pakken? Dan kan je nadien instappen in 1 van de bestaande lesgroepen!

Is dansfitness meer je ding? Je wilt gewoon bewegen, zonder specifiek danstechnieken te moeten kunnen of leren? Dan is Bellyfit misschien wel iets voor jou?

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en andere buikdansnieuwtjes:

Connect:

facebook  twitter  youtube

Luna is partner van Bongo Superwoman en Bongo Supermama

Cadeaubon Bongo

Het nieuwe seizoen gaat van start: