Home

U bent hier: Home > Buikdanslessen > Privélessen

Online Coaching

Woon je ver weg?
Onregelmatige uren of gewoonweg geen tijd om wekelijkse lessen of privélessen te komen volgen?

Misschien is een online coaching dan wel iets voor jou!
Deze manier van werken heeft vele voordelen:

  • Zowel jijzelf als Luna kunnen tijd investeren in de coaching op een moment dat het ons beide past. Geen gedoe meer met agenda's en zoeken naar tijdstippen dat we beide beschikbaar zijn!
  • Ook als je ver weg woont heb je nu de mogelijheid om uitgebreide feedback te krijgen. Je kan gewoon aan je buikdanstechnieken en choreo's werken vanuit het comfort van je eigen huis!
  • Bovendien spaar je de kosten van verplaatsing of zaalhuur uit
  • Alle feedback, tips en tricks krijg je per mail doorgestuurd in een overzichtelijk documentje, je kan dus altijd en overal de feedback opvragen en ermee aan de slag gaan, geen stress dus om alles te onthouden of meteen toe te passen :-)
  • Een privéles kan best spannend zijn. Het is een one-on-one situatie waarbij alle aandacht uitsluitend op jou gericht is. Dat is fijn en je leert er ontzettend veel van! Maar het kan ook intimiderend zijn, misschien zelfs een beetje eng als je verlegen bent... Bij online coaching zit jij achter jouw computer en ik achter de mijne. Je kan het dus in principe zelfs in je pyjama doen :-)

Hoe werkt de online coaching precies?

Zoals de naam het al doet vermoeden, gebeurt alles online en per e-mail!

  • Je stuurt me best eerst even een mailtje waarin je vertelt waar je precies aan wilt werken. Dingen waar we aan kunnen werken zijn specifieke buikdanstechnieken, hulp bij het maken van je eigen choreo, finetuning en feedback over choreo's, feedback over waar jij als danseres best aan kan werken, maar ook het leren van combinaties of zelfs hele choreo's (ik maak dan een choreo speciaal voor jou, die je kan aanleren via online filmpjes)
  • Ik ga je meestal vragen een video op te sturen van jezelf in actie. Dat kan een filmpje zijn van een recent optreden, een video van jezelf terwijl je jouw zelfgemaakte choreo danst of zelfs een video waarin je improviseert. Belangrijk is vooral dat ik je technieken goed kan zien op de video en dat je helemaal zichtbaar bent.
  • Aan de hand van die video ga ik je een documentje bezorgen waarin ik al mijn tips en adviezen op een rijtje zet. Het kan ook zijn dat ik je een kleine video of link naar een youtube filmpje terugstuur als ik bv. je iets wil laten zien wat moeilijk uit te leggen is in woorden :-) Als je niet aan een specifieke dans aan het werken bent, kan het zijn dat ik je huiswerkopdrachtjes bezorg waar je aan kan gaan werken.
  • Feedback over 1 onderwerp/choreo staat gelijk aan 1 online coaching sessie.

Interesse? Neem dan gerust even contact met me op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en andere buikdansnieuwtjes:

Connect:

facebook  twitter  youtube

Luna is partner van Bongo Superwoman en Bongo Supermama

Cadeaubon Bongo

Het zomerprogramma staat online: