Home

U bent hier: Home > Optredens > Showteam Indirah > Wie is Indirah?

Showteam Indirah

De wedstrijd- en show buikdansgroep Indirah bestaat uit enthousiaste gevorderde leerlingen van Luna. De groep die werd opgericht in 2011 wist zich op enkele jaren tijd op te werken tot een professionele buikdansgroep die shows verzorgt en aan wedstrijden deelneemt.
Wil je meer over ze weten? De dames stellen zichzelf voor:

Luna
Luna - Choreografe en Director
Ik geef heel graag buikdansles, maar andere danseressen coachen is mijn passie!
Het is dan ook een waar genot om een groep danseressen te hebben die even dol zijn op deze dansvorm als ikzelf. In de groepschoreo's kan ik al mijn creativiteit uitten en het resultaat is iets waar ik  keer op keer erg trots op ben!

Nele
Nele
Ik doe buikdansen sinds 2007, voor fun en beweging en dit dankzij Luna en Indirah.
Ik ben lid geworden van Indirah om podiumervaring op te doen en mijn techniek te verbeteren.

Hannah
Hannah
Toen ik in 2012 dansles begon te volgen bij Luna, was het al snel duidelijk dat ik een nieuwe passie had gevonden. Sindsdien gaat er geen week voorbij zonder dat ik mij uitleef op oriëntaalse tunes. Dankzij Indirah en de mededanseressen blijf ik mijzelf uitdagen en kan ik op een leuke, ontspannende manier fit blijven.

Erica
Erica
Als oudste van de groep vind ik het fijn omringd te zijn met lieve jonge dames, de sfeer is super leuk, het is geweldig om samen met hun op te treden, het is voor mij een ideale bezigheid om mij fit en jong te voelen, hopelijk kan ik er nog vele jaren actief in blijven, het is gewoonweg een intensieve leuke hobby !

Havva
Havva
Ik ben altijd gefascineerd geweest door buikdansen en ben sinds 2008 buikdanslessen aan het volgen. Voor mij is buikdansen een passie, een uitlaatklep en een leuke manier om fit te blijven. Ik ben dan ook super blij dat ik dit mag delen met fantastische dames. Dankzij Luna en Indirah kan ik mijn techniek verbeteren en podiumervaring opdoen en ik hoop het vele jaren te kunnen doen.

Sandra
Sandra
Ik ben in 2007 begonnen met deze hobby en ik ben bij Indirah gegaan om podiumervaring op te doen en ook gewoon voor de fun :)

 

 

 
buikdansgroep

Lid worden van Indirah?

Wil je graag jouw dans naar een hoger niveau brengen? Intensief trainen op complexe groepschoreo's? Regelmatig optreden of meedoen aan wedstrijden lijkt je wel wat? En ben je bereid daar extra tijd voor vrij te maken en veel thuis te oefenen? Lid worden van Indirah kan enkel op uitnodiging van Luna en na auditie, maar geef zeker een seintje als je interesse hebt en dan bekijken we samen de mogelijkheden!
 

Indirah op uw evenement?

Een optreden van Indirah staat garant voor familievriendelijk entertainment op hoogstaand niveau. Niet voor niets wisten ze reeds meerdere prijzen in de wacht te slepen op nationale en internationale wedstrijden! Optredens kunnen variëren van een korte set van 10 min. tot een avondvullend programma met meerdere shows en kostuumwissels!

Meer weten?

Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact op voor de verschillende mogelijkheden!  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en andere buikdansnieuwtjes:

Connect:

facebook  twitter  youtube

Luna is partner van Bongo Superwoman en Bongo Supermama

Cadeaubon Bongo

Het nieuwe seizoen gaat van start: