Home

U bent hier: Home > Info > Over Luna

Biografie Buikdanseres Luna

Luna kwam voor het eerst in aanraking met de oriƫntaalse dans in 2003. Al van jongs af aan had ze een passie voor dansen en na het zien van een buikdansshow in Turkije besloot ze lessen te volgen.
Al vanaf de eerste dansles was ze verkocht!

Buikdanseres Luna

Na enkele jaren les gevolgd te hebben bij verschillende dansscholen, kwam ze in aanraking met de opleiding tot Professioneel Buikdanseres/Lerares via de Stichting "Dans van de Morgenstond", school voor Buikdanskunst van Yamila, waar ze in februari 2010 afstudeerde.

Luna blijft zich ook verder in deze dansvorm verdiepen door workshops en bootcamps te volgen met nationale en internationale docenten.
Momenteel verdiept ze zich in het "Raqs Flow" programma van internationale superster Sadie (USA) en vult ze haar trainingen aan met wekelijkse balletlessen.

Sinds 2007 is Luna professioneel Buikdanseres en geeft ze buikdanslessen aan beginners tot gevorderden op diverse locaties in Belgisch limburg. Met veel geduld en enthousiasme leert ze haar leerlingen de kneepjes van het vak!

Luna verzorgt optredens en workshops voor allerlei soorten gelegenheden. Ze wist bovendien reeds meerdere prijzen in de wacht te slepen op internationale buikdanswedstrijden.

Sinds 2011 is ze coach en choreografe van haar eigen show- en wedstrijdgroep Indirah waarmee ze ook reeds meerdere prijzen heeft gewonnen op internationale (buik)danswedstrijden!

Wist je dat...

  • Luna klassieke (egyptische) buikdans beoefent met een westerse toets?
  • Dansen met zijden sluiers haar specialiteit is?
  • Zij gekend is voor haar romantische dansstijl en mooie poses?
  • Luna in 2009 Benelux Kampioene Buikdansen werd?
     

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en andere buikdansnieuwtjes:

Connect:

facebook  twitter  youtube

 

Luna is partner van Bongo Superwoman en Bongo Supermama

 

Cadeaubon Bongo

Nieuws: