Home

U bent hier: Home > Workshops > Faq

Algemeen

 • Welke kledij kan ik dragen?

  Voor een workshop draag je best gemakkelijk zittende kledij, zoals een trainingsbroek of legging en een topje. Verder dansen we op blote voeten of kousjes! Een blote buik is zeker niet nodig om te kunnen buikdansen!
   
 • Hoe lang duurt een buikdansworkshop?

  Een standaard workshop duurt ongeveer 1 uur, dit is eigenlijk de ideale duurtijd voor een initiatie. De lengte van een workshop kan ook aangepast worden aan jullie wensen. Minimum duurtijd van een workshop is 30 min., als maximum duurtijd wordt 2u genomen.
   
 • Is er een minimum/maximum aantal deelnemers nodig?

  Eigenlijk niet! Wel is het zo dat de prijs steeds hetzelfde blijft voor 1 - 10 deelnemers. Als maximum aantal raad ik persoonlijk 20 deelnemers aan. Bij meer dan 20 deelnemers (bv. teambuilding, etc...) is het aangeraden om meerdere workshops te boeken en de deelnemers in groepen in te delen.
   
 • 1 van de deelnemers is zwanger, kan zij nog meedoen?

  Buikdansen is 1 van de meest lichaamvriendelijke vormen van beweging die er bestaan. Luna heeft vaak zwangere dames in haar workshops en meestal kunnen zij zonder problemen meedoen. Ook Luna zelf heeft tot aan haar 8 maanden zwangerschap gedanst. Voorwaarde is wel dat het om een zwangerschap zonder complicaties gaat, raadpleeg bij twijfel eerst even je arts! Als algemene regel geldt dat bewegingen niet oncomfortabel of pijnlijk mogen zijn.
   
 • Waar gaan de workshops door?

  Luna is zelf van belgisch limburg, maar zij geeft ook workshops op verplaatsing. Een workshop kan dus gewoon bij jou thuis doorgaan, mits je over de ruimte beschikt!
  Indien nodig kan Luna ook voor een danszaal zorgen regio Zutendaal/Genk/Diepenbeek.
   
 • Zijn er ook workshops voor kinderen?

  Momenteel biedt Luna geen workshops voor kinderen aan.
  De lessen en workshops van Luna zijn gericht op volwassenen en zijn geschikt vanaf een leeftijd van ongeveer 15 jaar.
   
 • Mag er gefotografeerd/gefilmd worden?

  Foto's en/of video's maken is toegestaan voor priv├ę-gebruik. Deze mogen niet vrij verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Luna stelt het ook erg op prijs om een kopie te ontvangen!
  Op het einde van de workshop maken we ook altijd tijd vrij voor een groepsfoto.
   

Praktisch

 • Wat is er nodig voor een geslaagde workshop?
  • een propere, afsluitbare en verwarmde omkleedruimte waar de lerares zich ongestoord kan omkleden
  • een vrije dansruimte met een propere en veilige vloer (er wordt op blote voeten of kousenvoeten gedanst!)
  • bij workshops in openlucht dient er een overdekt alternatief te worden voorzien bij slecht weer
  • een contactpersoon (gsm-nummer) die de lerares ontvangt en zorgt dat alles in goede orde verloopt.
  • Luna zorgt voor de muziek en de heupsjaaltjes, eventuele drankjes dienen jullie zelf te voorzien.
    
 • Hoe kan ik een workshop reserveren?

  Neem contact op met Luna of vul het formulier in voor een prijsopgave. Vermeld hierin zeker de gewenste datum (uur) en de gelegenheid waarvoor je graag een workshop wilt reserveren (bv. verjaardag, vrijgezellen, teambuilding, ...) en het aantal deelnemers. Luna bezorgt je dan zo snel mogelijk een volledige en vrijblijvende prijsopgave. Zodra u telefonisch of per mail het optreden bevestigt, wordt de gevraagde datum voor u vastgelegd. Alle praktische afspraken (tijdstip, locatie, duurtijd, ...) worden nogmaals per mail bevestigd. Deze mail geldt als bewijs van uw boeking!
   
 • Hoe lang op voorhand moet ik een workshop vastleggen?

  Hoe vroeger, hoe beter! Sommige periodes zijn immers vrij snel volgeboekt.
   
 • Hoe verloopt de betaling?

  Betaling van een workshop gebeurt bij voorkeur cash op de dag zelf, liefst vóór aanvang van de workshop. Betalingen per overschrijving dienen steeds voor datum van de workshop te gebeuren. Graag vooraf aangeven indien een factuur is gewenst. Het komt vaak voor dat Luna meerdere workshops op 1 dag verzorgt, om die reden wordt er een extra kost gerekend van 25€ per 30 min. wachttijd indien de workshop niet op het geplande tijdstip kan doorgaan.
   
 • Wat als ik een workshop wil annuleren?

  Gelieve Luna zo snel mogelijk te verwittigen bij annulatie van een workshop, zodat de datum terug kan vrijgegeven worden voor nieuwe aanvragen. Annuleren van een workshop kan kosteloos tot 1 week voor de geplande datum.
   
 • Wat als het uiteindelijke aantal deelnemers de dag zelf verschilt van de prijsopgave?

  De uiteindelijke prijs van de workshop wordt bepaald a.h.v. het aantal deelnemers de dag zelf. De prijs voor 1 - 10 deelnemers blijft wel steeds onveranderd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en andere buikdansnieuwtjes:

Connect:

facebook  twitter  youtube

 

Luna is partner van Bongo Superwoman en Bongo Supermama

 

Cadeaubon Bongo

Nieuws: