Home

U bent hier: Home > Optredens > Showteam Indirah

Buikdansgroep Indirah

Buikdans showteam Indirah

Buikdansen is voor alle vrouwen! Het showteam van Luna dat in 2011 werd opgericht, is daar een mooi bewijs van. Indirah bestaat uit een groep vrouwen met diverse leeftijden, lichaamstypes en persoonlijkheden. 1 ding brengt hen samen: de passie voor oriëntaalse dans!
Tijdens het jaar trainen de leden elke week onder de leiding van Luna om zo nieuwe choreo's aan het repertoire toe te voegen, aan hun podium presence te werken en hun technieken te verbeteren.

En met succes: op enkele jaren tijd wist de groep zich op te werken tot een professionele buikdansgroep die shows verzorgt en ook aan nationale en internationale wedstrijden deelneemt. Ze wisten al meerdere prijzen in de wacht te slepen: zo wonnen ze in februari 2013 én in maart 2014 de bronzen beker bij de Benelux Kampioenschappen (NL), werden ze 4de op de Bellydancer of the World wedstrijd in Duisburg (DE) in november 2014 en wonnen ze in maart 2015 de eerste prijs op het jaarlijkse "Oriental Festival" in Bonn (DE)!

buikdansgroep Indirah
  Artikel HBVL

Buikdansgroep Indirah op uw evenement?

Is 1 buikdanseres niet genoeg? De optredens die Indirah brengt zijn vooral geschikt voor grotere evenementen en kunnen variëren van een korte set van 10 minuten tot een avondvullend programma met meerdere shows en kostuumwissels. De groepschoreografiëen van Indirah werden reeds meermaals bekroond met prijzen op nationale en internationale wedstrijden. Pittige solodansen en indrukwekkende attributen maken het geheel af en zorgen voor een wervelende show!

Indirah verzorgde reeds tal van optredens op bedrijfsfeesten, culturele evenementen, opendeurdagen, galafeesten en festivals in binnen- en buitenland. Referenties zijn onder andere: Zondagsmarkten Stad Genk, Weyerkesfeesten in Heusden, Fiesta del Plaza Diepenbeek, etc...
 

Interesse in een optreden van Buikdans Showgroep Indirah?

Vul het formulier in of stuur een mailtje voor een prijsopgave. Vermeld hierin de datum, locatie en aard van het feest.
Wacht best niet te lang, sommige periodes zijn snel volgeboekt!

Wil je Luna en Indirah graag eens live aan het werk zien? Neem dan een kijkje bij de kalender!

Nog vragen ? Neem een kijkje bij de faq of neem contact met me op!

facebook badge Vind ons op Facebook: www.facebook.com/indirah.bellydance

Meer weten over de leden van Indirah? De dames stellen zich voor...

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en andere buikdansnieuwtjes:

Connect:

facebook  twitter  youtube

 

Luna is partner van Bongo Superwoman en Bongo Supermama

 

Cadeaubon Bongo

Nieuws: