Home

U bent hier: Home > Workshops > Gevorderde workshops

Workshops voor danseressen met ervaring

workshop buikdansen

Naast introductieworkshops, biedt Luna ook themaworkshops aan. Dit zijn intensieve workshops die 1 bepaald onderwerp behandelen en geschikt zijn voor danseressen met ervaring. Het niveau gaat van open level tot gevorderde workshops. Luna organiseert deze workshops vaak zelf (zie hiervoor de kalender!), maar ze werd ook reeds gevraagd om gevorderde workshops te komen geven bij collega leraressen en op diverse buikdansevenementen. De workshops duren standaard 2 uur, maar kunnen aangepast worden in lengte! Luna kan de les zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Techniek workshops, Workshops met props, Choreografie workshops

Wil je me graag hosten voor een workshop? Neem gerust contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Techniek workshops:

workshop killer drills

Killer Drills with Basic Skills
Want to become a stronger dancer? Drills zijn DE manier om je danstechnieken te verbeteren. Van eenvoudige drills tot échte brainteasers... Ga jij de uitdaging aan? In deze workshop breng je jouw "basic moves" naar een volgend niveau!
Niveau: open level, +- 6 maanden danservaring noodzakelijk

Baladi hips

Baladi Hips - Techniek en combinaties
 De baladi is een aardse, krachtige, maar ook supervrouwelijke stijl binnen de oriëntaalse dans. In deze techniekworkshop laten we ons door de baladi inspireren om meer kracht en power in ons dansrepertoire te integreren. Heupwerk, shimmies en buikaccenten, maar ook travelling steps en onze armen komen aan bod, alles baladi style!
Niveau: halfgevorderd/gevorderd

workshop the power of posture

The Power of Posture
Een mooie houding geeft net dat tikkeltje extra aan een danseres. In deze workshop spenderen we niet alleen aandacht aan de juiste lichaamshouding, we doen ook enkele drills voor het bovenlichaam, we spenderen aandacht aan onze armen, en we doen oefeningen om ons evenwicht te verbeteren en onze kernspieren te versterken. Last but not least: Poses! Tips en tricks voor poses tijdens het dansen én bij fotoshoots!
Niveau: open level

workshop combination carousel

Combination Carousel
Join the Carousel! In deze workshop laten we ons helemaal gaan met combinaties in verschillende stijlen en onderwerpen: een saidi combo, sluiercombo, shimmy combo, crazy hips combo, travel combo, ... voor ieder wat wils!
Niveau: open level

Prop workshops:

workshop double veil

Double Veil
1 sluier niet genoeg voor je? In deze workshop leren we technieken voor het dansen met twee (zijden) sluiers. Tips en tricks voor het maken van een eigen dubbele sluierchoreo, mooie poses, leuke inpak- en draaitechnieken, hoe van 1 naar 2 sluiers gaan en omgekeerd en enkele leuke combinaties!
Niveau: halfgevorderd, een basiskennis sluier (enkel) is aangeraden!

workshop pure veil romance

Pure Veil Romance
Luna's favoriete onderwerp! In deze workshop gaan we de romantische toer op en bekijken we wat een romantische sluierdans nu net zo speciaal maakt en werken we rond het thema: opposites attract! Naast sluiertechnieken leren we ook enkele kant en klare combinaties die je kan integreren in je eigen sluierdans!
Niveau: (half)gevorderd, basiservaring sluier aangeraden

workshop Fan Veil Fun

Fan Veil Fun
Fan veils (of ook wel sluierwaaiers) zijn een mooi accessoire om mee te dansen. Ze winnen dan ook alsmaar aan populariteit in de buikdanswereld! Deze workshop behandelt de basistechnieken voor enkele en dubbele fan veils. We leren mooie poses en lijnen, spins & turns, flutters, floofs en leuke combinaties die je kan samenvoegen tot een leuke choreo.
Niveau: open level, geen ervaring met fan veils noodzakelijk

veil tool box sluier workshop

Veil toolbox
Een complete toolbox die je zal helpen een eigen sluierdans te maken! In deze workshop leren we verschillende fases die kunnen voorkomen in een sluierdans, gaande van begin en einde van een dans, inpaktechnieken, draaitechnieken, "catching air" en "error recovery". Je kan de bewegingen apart oefenen om je sluiertechnieken te verbeteren of mix en match om je eigen choreo te creëren!
Niveau: open level, ook geschikt voor danseressen zonder sluierervaring

workshop zills

For the love of zills!
Een zills workshop die bedoeld is om je zill capaciteiten naar een volgend niveau te brengen. Komt aan bod: 4 snelheden, 4 klanken, 4 ritmes met variaties. Alles wordt in de praktijk gezet met enkele leuke, maar uitdagende combinaties!
Niveau: (half)gevorderd, basiservaring met vingercymbalen is aangeraden, de workshop kan ook aangepast worden voor danseressen zonder ervaring met zills.

workshop saidi toolbox

Saidi toolbox
Een complete toolbox die je wegwijs zal maken in de wereld van Saidi! In deze workshop behandelen we verschillende onderdelen van Saidi en stokdans, o.a. saidi zonder stok en met stok, draaitechnieken met de stok, turns & flips, balanceren, ... Je kan de bewegingen apart oefenen om je technieken te verbeteren of mix en match om je eigen stokdans te maken!
Open level, ook geschikt voor danseressen zonder ervaring met stok

Choreografie workshops:

workshop rivers flow in you

River flows in you
Een romantische sluierchoreografie op meeslepende pianomuziek! In deze dans zetten we de technieken van de "Pure Veil Romance" workshop om in de praktijk. Gegarandeerd kippenvelmoment! Kijk hier voor een video.
Niveau: open level, basiservaring sluier aangeraden

workshop oriental routine

Amani el Omr
Een typische "oriental routine" met sluierintro! Deze choreo won reeds meerdere prijzen op wedstrijden!
Niveau: (half)gevorderd

workshop fan veil choreo

Electronica Bellydance
Een vrolijke choreografie met dubbele fan veils waar je gegarandeerd vrolijk van wordt. Ervaring met fan veils is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk!
Niveau: open level

workshop choreo met zills

Bolleka
Een schattige dans met zills op vrolijke popmuziek! We spelen onder andere met verschillende ritmes, snelheden en klanken en vergeten daarbij niet te dansen :-) Deze choreoworkshop kan ook gecombineerd worden met de techniek workshop voor een allround ervaring!
Niveau: open level, basiservaring zills aangeraden

 

Interesse om een workshop te hosten? Neem dan contact met me op voor meer details!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en andere buikdansnieuwtjes:

Connect:

facebook  twitter  youtube

 

Luna is partner van Bongo Superwoman en Bongo Supermama

 

Cadeaubon Bongo

Nieuws: